Vi ste ovde: Početna Press centar Saopštenja za javnost Uts osuđuje incident u Zaječaru

Uts osuđuje incident u Zaječaru

Beograd, 5. februar 2009.

Povodom ispisanih grafita koji su se ovih dana pojavili u Zaječaru, na Katoličkoj Crkvi, pekari Marjana Duljaja i kući Zorina Zogovića, Okružnog javnog tužioca  u Zaječaru i predsednika Skupštine Udruženja, Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije najoštrije osuđuje svaki oblik izražavanja nacionalne, verske i svake druge netrpeljivosti.

Država Srbija nikada nije pravila takve razlike i bila je uvek „dobra kuća“ za sve građane, bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost.

Udruženje javnih tužilaca i  zamenika javnih tužilaca Srbije

Saopštenje Sindikata pravosuđa Srbije: Podrška Goranu Iliću kao zvono za buđenje Saopštenje Sindikata pravosuđa Srbije: Podrška Goranu Iliću kao zvono za buđenje Sindikat pravosuđa Srbije pruža punu podršku Goranu Iliću a pre svega istini koju je izgovorio. Istina je, kažu, najbolje opravdanje a priznanje se... More detail
Saopštenje Društva sudija Srbije povodom medijskih napada na dr Gorana Ilića Saopštenje Društva sudija Srbije povodom medijskih napada na dr Gorana Ilića Povodom pisanja pojedinih tabloidnih medija o izjavi dr Gorana Ilića zamenika Republičkog javnog tužioca, člana Državnog veća tužilaca i Poverenika... More detail
Saopštenje povodom još jednog vida zloupotrebe medija Saopštenje povodom još jednog vida zloupotrebe medija Po ko zna koji put javnost Srbije je svedok zloupotrebe medija u svrhu diskreditacije kredibiliteta pojedinca, koji se usuđuje da koristi Ustavom zagarantovano... More detail